Мостепан Олеся

Майстер тренер

Майстер тренер тренажерного залу, а також тренер з фітнесу, ЛФК, реабілітолог, дієтолог, нутріциолог, біоенергетик

ОСВІТА:

– Ніжинський Державний Університет ім. М. Гоголя. Спеціальність: Хореографія та художня культура. — Ніжинський Державний Медичний Коледж (НДМК) Курси – «Лікувально – оздоровчий масаж» — Центр підготовки інструкторів «Фітнес – Ліга» — «Фітнес – тренер» (аеробіка, степ – аеробіка, силові напрямки, бодіфлекс, фітбол, стретчинг/лфк, стрип-пластика, основи біомеханіки та дієтології) — Фітнес конвенція: «Гнучка сила», Reebok, International Ltd в Росії та Україні, Profit Conversation. — «Fitnes Servis», Інструктор програми пілатес. Післяпологовий тренінг та відновлення. Вагітність та тренування. International Fitness School «Дієтолог — нутріціолог
Спортивні досягнення : 1 місце у змаганнях з класичного пауерліфтингу (IPF)серед жінок у ваговій категорії до 47 кг. з виконанням 1 дорослого розряду на Відкритому чемпіонаті м. Києва з пауерліфтингу, жиму лежачи та класичного жиму лежачи. На чемпіонаті Києва 2017 посіла 2 місце у змаганнях з класичного пауерліфтингу серед жінок у ваговій категорії до 47 кг.

Професійні навички : — проводжу тестування фізичної підготовки та стану здоров’я.
— індивідуальний підбір вправ в залежності від стану здоров’я та фізичної підготовки.
— складання планів з харчування, навчу їсти все і при цьому худнути
— допоможу повернути красу тіла після пологів
— дві тисячі моїх клієнтів отримали свій бажаний результат. Із них сто іноземців.

Я ТВІЙ ПРОВІДНИК У СВІТ ЗДОРОВ’Я ТА КРАСИ !
✅ Навчу Тебе відчувати своє тіло, свої м’язи, «включати»  тільки ті м’язи які потрібні при виконанні тих чи інших вправ.
✅ Зі мною Ти зможеш накачати м’язи без ВЕЛИКИХ вагів.
✅ Навчу кайфувати від тренувань, навіть якщо Ти не любиш спорт.
✅ На моїх тренуваннях Ти отримаєш позитивні емоції  та заряд енергії на весь день і  Тобі завжди буде СПЕКОТНО, а після них ти будеш сяяти яскравіше будь-якої ЛАМПИ.

*працюю з іноземцями
*працюю з вагітними

Досвід роботи із 2010 р.

Записатись до тренера